073 - 799 99 34

Echtscheidingsadvocaat nodig in Den Bosch?

Boedelscheiding bij scheiden in Den Bosch

Wanneer u gaat scheiden zullen alle gezamenlijke spullen en zaken verdeeld moeten gaan worden. We spreken in dit geval dan over een boedelscheiding of boedelverdeling. Bij een boedelscheiding moet u dus afspraken gaan maken over wie wat krijgt. Denk hierbij aan het huis, de auto, de inboedel, levensverzekeringen en nog veel meer. Bent u in gemeenschap van goederen getrouwd? Dan zal alles onderling gelijkwaardig worden verdeeld. Bent u onder huwelijkse voorwaarden getrouwd? Dan staan alle afspraken met betrekking tot de boedelscheiding in de huwelijksakte vastgelegd.

Onenigheid bij boedelscheiding

Heeft u een grote en/of waardevolle inboedel? Dan bestaat de kans dat er bij de echtscheiding onenigheid ontstaat over de verdeling. Mocht een dergelijke situatie zich voordoen? Dan is het verstandig om een taxateur of rechter in te schakelen. Houd er echter wel rekening mee dat dit extra hoge kosten met zich meebrengt. Ook kan een scheidingsadviseur u helpen om samen tot een overeenstemming te komen over de te verdelen zaken. Schakel in de regio Den Bosch hiervoor Bouwman Advocaten in, om samen tot goede afspraken te komen. Wij hebben jarenlange ervaring met scheidingszaken en adviseren u graag over uw specifieke situatie.

Bouwman Advocaten

Bouwman Advocaten

Bouwman scheidingsadvocaten: “Oprecht voor u geregeld”

Bouwman Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor dat in 1975 is opgericht. Het kantoor is groot genoeg om u van een breed perspectief te voorzien en klein genoeg om persoonlijke ondersteuning te bieden.

Wij zijn maatschappelijk erg betrokken bij ons werkgebied. Dit zorgt voor een goede relatie met onze cliënten. Voor ons is dit erg belangrijk. Een goede verstandhouding draagt bij aan een goede afhandeling van juridische processen.

Wat Bouwman Advocaten kenmerkt is een persoonlijke aanpak waarbij u als cliënt altijd hetzelfde aanspreekpunt heeft. Wij onderhouden korte communicatielijnen met u, waardoor een onderling vertrouwen opgebouwd kan worden. In een kosteloos oriënterend gesprek vertellen wij u wat u van ons kunt verwachten en hoe u er juridisch voor staat. Op die manier weten we beide waar we aan toe zijn.

Waarom Bouwman Advocaten?

  • Eén aanspreekpunt
  • Maatschappelijk betrokken
  • Vakkundigheid, persoonlijke benaderingen en service

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Expertises

• Kinderalimentatie
• Partneralimentatie
• Voogdij
• Omgang & gezag
• Echtscheidingsconvenant
• Ouderschapsplan
• Mediation

Werkgebied

Diessen, Heesch, Schijndel, Uden, Veghel en omstreken.

Hoofdvestiging

Menu