073 - 799 99 34

Echtscheidingsadvocaat nodig in Den Bosch?

Scheiding aanvragen in Den Bosch

Voor de aanvraag van een echtscheiding heeft u een echtscheidingsadvocaat nodig. Omdat een rechter een echtscheidingsconvenant bekrachtigt, moet u (als ouders) goed nadenken over de afspraken die u wilt maken. Deze afspraken vormen namelijk de basis voor de toekomst. Denk daarom niet alleen na over zaken die in het heden spelen, maar ook over zaken die in de toekomst gaan spelen. Zo kunt u veel toekomstige problemen voorkomen. Bouwman Advocaten biedt ervaren advocaten die u op een persoonlijke wijze ondersteunen met het afhandelen van uw echtscheiding.

Echtscheidingsconvenant opstellen

Wanneer u gaat scheiden moet er een officieel document worden opgesteld waarin alle gemaakte afspraken omtrent een echtscheiding worden vastgelegd. Een dergelijk document wordt ook wel een echtscheidingsconvenant genoemd. U kunt hierbij denken aan afspraken die gemaakt zijn over de woning, kinder- en partneralimentatie en andere zaken met betrekking tot inboedel en de kinderen. Omdat een echtscheidingsconvenant wordt goedgekeurd door een rechter zijn de gemaakte afspraken afdwingbaar op het moment dat deze niet worden nagekomen.

Scheidingspapieren aanvragen

Scheidingspapieren aanvragen doet u door een advocaat namens u een echtscheidingsverzoek te laten indienen bij de rechtbank. De advocaat kan op twee manieren een echtscheiding aanvragen:

  • Een gemeenschappelijk verzoek: als u samen met uw ex-partner afspraken heeft kunnen maken, dan is er maar één verzoek nodig en zal er dus een gemeenschappelijk verzoek ingediend worden.
  • Een eenzijdig verzoek: heeft u onderling geen afspraken kunnen maken, dan kan de advocaat van één van de twee partijen een scheidingsverzoek indienen.

Schakel de echtscheidingsspecialisten van Bouwman Advocaten in wanneer u niet weet hoe u dit moet aanpakken. In de regio Den Bosch kunt u altijd rekenen op onze expertise.

Bouwman Advocaten

Bouwman Advocaten

Bouwman scheidingsadvocaten: “Oprecht voor u geregeld”

Bouwman Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor dat in 1975 is opgericht. Het kantoor is groot genoeg om u van een breed perspectief te voorzien en klein genoeg om persoonlijke ondersteuning te bieden.

Wij zijn maatschappelijk erg betrokken bij ons werkgebied. Dit zorgt voor een goede relatie met onze cliënten. Voor ons is dit erg belangrijk. Een goede verstandhouding draagt bij aan een goede afhandeling van juridische processen.

Wat Bouwman Advocaten kenmerkt is een persoonlijke aanpak waarbij u als cliënt altijd hetzelfde aanspreekpunt heeft. Wij onderhouden korte communicatielijnen met u, waardoor een onderling vertrouwen opgebouwd kan worden. In een kosteloos oriënterend gesprek vertellen wij u wat u van ons kunt verwachten en hoe u er juridisch voor staat. Op die manier weten we beide waar we aan toe zijn.

Waarom Bouwman Advocaten?

  • Eén aanspreekpunt
  • Maatschappelijk betrokken
  • Vakkundigheid, persoonlijke benaderingen en service

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Expertises

• Kinderalimentatie
• Partneralimentatie
• Voogdij
• Omgang & gezag
• Echtscheidingsconvenant
• Ouderschapsplan
• Mediation

Werkgebied

Diessen, Heesch, Schijndel, Uden, Veghel en omstreken.

Hoofdvestiging

Menu