073 - 799 99 34

Echtscheidingsadvocaat nodig in Den Bosch?

Kiezen voor mediation in Den Bosch

Gaat u scheiden en denkt u er met een beetje hulp wel uit te kunnen komen, dan kunt u kiezen voor een gezamenlijke advocaat of voor mediation. Een mediator houdt rekening met de belangen van zowel u als uw ex-partner en zal u helpen samen tot een middenweg te komen. Wij zijn aangesloten bij de Mediatorsfederatie Nederland en helpt u graag uw scheiding in goede banen te leiden.

Wat is mediation?

Mediation is een vorm van conflictbemiddeling waarbij een onafhankelijke bemiddelaar wordt ingeschakeld om twee partijen te helpen bij het oplossen van een moeilijk geschil. Tijdens mediation worden beide partijen begeleid om uiteindelijk samen tot een oplossing te komen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geschillen met betrekking tot uw woning, de inboedel, financiële kwesties of over de omgangsregeling met de kinderen. Een mediator zorgt er tevens voor dat van beide partijen de belangen worden meegewogen. Het is de bedoeling om met de verschillende partijen samen tot een oplossing te komen. De langere termijn visie is om normaal met elkaar overweg te kunnen en een win-winsituatie te creëren. Een ervaren en goede mediator helpt u bij het analyseren van uw wensen, geeft duidelijke begeleiding en biedt heldere informatie.

Pendelbemiddeling

Mediation kan ook worden ingezet wanneer de communicatie tussen de partijen ernstig verstoord of geëscaleerd is. Soms is er dan eerst met iedere partner een individueel pendelgesprek nodig. Voorwaarde voor mediation is namelijk wel dat u met elkaar wilt praten.

Mediation bij scheiden

In de regio Den Bosch staan onze mediators graag voor u klaar om u te helpen. Zoekt u een ervaren en objectieve bemiddelaar bij scheiden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u meer weten over onze diensten en services? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 073 - 799 99 34. Ook kunt u het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Waarom kiest u voor ons?

  • Eén aanspreekpunt
  • Maatschappelijk betrokken
  • Vakkundigheid, persoonlijke benaderingen en service

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Expertises

• Kinderalimentatie
• Partneralimentatie
• Voogdij
• Omgang & gezag
• Echtscheidingsconvenant
• Ouderschapsplan
• Mediation

Werkgebied

Diessen, Heesch, Schijndel, Uden, Veghel en omstreken.

Hoofdvestiging