073 - 799 99 34

Echtscheidingsadvocaat nodig in Den Bosch?

Scheiden en kinderen in Den Bosch

Een echtscheiding is niet leuk, al helemaal niet als u samen kinderen heeft. Met uw besluit tot scheiden maakt u ook een beslissing voor de toekomst van uw kind. Door een wijziging in de gezinssituatie kunnen kinderen zich onzeker gaan voelen. Het is daarom belangrijk uw kinderen zo min mogelijk onder uw scheiding te laten lijden. U kunt dit doen door duidelijke afspraken te maken over de verzorging en opvoeding van uw kinderen.

Waar moet ik aan denken?

Gaat u scheiden en heeft u kinderen, dan is het verplicht een ouderschapsplan op te stellen. Hierin kunt u alle afspraken over de verzorging en opvoeding van uw kind vastleggen. Afspraken over de kosten, omgang en opvoeding van de kinderen is belangrijk. Daarnaast is het belangrijk na te denken over andere regels voor het kind, zodat er een eenduidige opvoeding gerealiseerd kan worden. U kunt hierbij denken aan afspraken over schoolkeuzes, zakgeld, bedtijden, en andere regels.

Professionele hulp bij echtscheiding met kind

De aandacht die u anders voor uw kinderen reserveerde gaat tijdens een echtscheiding vaak naar juridische procedures. Bouwman Advocaten in Den Bosch ondersteunt u graag in het proces, zodat u tijd overhoudt voor uw kinderen.

Bouwman Advocaten

Bouwman Advocaten

Bouwman scheidingsadvocaten: “Oprecht voor u geregeld”

Bouwman Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor dat in 1975 is opgericht. Het kantoor is groot genoeg om u van een breed perspectief te voorzien en klein genoeg om persoonlijke ondersteuning te bieden.

Wij zijn maatschappelijk erg betrokken bij ons werkgebied. Dit zorgt voor een goede relatie met onze cliënten. Voor ons is dit erg belangrijk. Een goede verstandhouding draagt bij aan een goede afhandeling van juridische processen.

Wat Bouwman Advocaten kenmerkt is een persoonlijke aanpak waarbij u als cliënt altijd hetzelfde aanspreekpunt heeft. Wij onderhouden korte communicatielijnen met u, waardoor een onderling vertrouwen opgebouwd kan worden. In een kosteloos oriënterend gesprek vertellen wij u wat u van ons kunt verwachten en hoe u er juridisch voor staat. Op die manier weten we beide waar we aan toe zijn.

Waarom Bouwman Advocaten?

  • Eén aanspreekpunt
  • Maatschappelijk betrokken
  • Vakkundigheid, persoonlijke benaderingen en service

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Expertises

• Kinderalimentatie
• Partneralimentatie
• Voogdij
• Omgang & gezag
• Echtscheidingsconvenant
• Ouderschapsplan
• Mediation

Werkgebied

Diessen, Heesch, Schijndel, Uden, Veghel en omstreken.

Hoofdvestiging

Menu