073 - 799 99 34

Echtscheidingsadvocaat nodig in Den Bosch?

Co-ouderschap regelen in Den Bosch

Heeft u kinderen en heeft u besloten om te gaan scheiden? Dan kunt u er samen voor kiezen om de zorg van uw kinderen te verdelen door middel van co-ouderschap. Co-ouderschap betekent dat u als ouders niet meer samen bent, maar wel samen voor de kinderen blijft zorgen. Hierdoor blijft u beiden intensief betrokken bij de dagelijkse zaken rondom uw kinderen.

In gesprek blijven

Als u kiest voor co-ouderschap is het vooral belangrijk dat u als ouders in gesprek blijft met elkaar. Er moet veel overlegd worden over de verdeling van de zorg en de daarbij horende kosten. Bij co-ouderschap is het dan ook van groot belang dat u onderling goed kan communiceren en dat u bij elkaar in de buurt woont. U zult elkaar bij deze vorm van zorgverdeling dan ook regelmatig zien en spreken.

Professionele hulp in de regio Den Bosch

Overweegt u de zorg van de kinderen te delen door middel van co-ouderschap maar twijfelt u of dit de juiste keuze is? Wilt u meer weten over co-ouderschap of hulp bij het opstellen van een co-ouderschapsplan? Neem dan contact op met Bouwman Advocaten in de regio Den Bosch. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u hierin goed adviseren.

Bouwman Advocaten

Bouwman Advocaten

Bouwman scheidingsadvocaten: “Oprecht voor u geregeld”

Bouwman Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor dat in 1975 is opgericht. Het kantoor is groot genoeg om u van een breed perspectief te voorzien en klein genoeg om persoonlijke ondersteuning te bieden.

Wij zijn maatschappelijk erg betrokken bij ons werkgebied. Dit zorgt voor een goede relatie met onze cliënten. Voor ons is dit erg belangrijk. Een goede verstandhouding draagt bij aan een goede afhandeling van juridische processen.

Wat Bouwman Advocaten kenmerkt is een persoonlijke aanpak waarbij u als cliënt altijd hetzelfde aanspreekpunt heeft. Wij onderhouden korte communicatielijnen met u, waardoor een onderling vertrouwen opgebouwd kan worden. In een kosteloos oriënterend gesprek vertellen wij u wat u van ons kunt verwachten en hoe u er juridisch voor staat. Op die manier weten we beide waar we aan toe zijn.

Waarom Bouwman Advocaten?

  • Eén aanspreekpunt
  • Maatschappelijk betrokken
  • Vakkundigheid, persoonlijke benaderingen en service

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Expertises

• Kinderalimentatie
• Partneralimentatie
• Voogdij
• Omgang & gezag
• Echtscheidingsconvenant
• Ouderschapsplan
• Mediation

Werkgebied

Diessen, Heesch, Schijndel, Uden, Veghel en omstreken.

Hoofdvestiging

Menu