073 - 799 99 34

Echtscheidingsadvocaat nodig in Den Bosch?

Ouderschapsplan opstellen Den Bosch?

Wanneer u gaat scheiden en minderjarige kinderen heeft, dient u samen een ouderschapsplan op te stellen. Een ouderschapsplan is een document waarin alle afspraken met betrekking tot de kinderen worden vastgelegd. Denk hierbij aan afspraken die gemaakt moeten worden over de verzorging, opvoeding en ontwikkeling van de kinderen. Omdat het ouderschapsplan een verplicht onderdeel is van het echtscheidingsconvenant, wordt u verplicht om ook goede afspraken met elkaar te maken over de toekomst van uw kinderen.

Afspraken maken

Wanneer u afspraken gaat maken over de verzorging, ontwikkeling en opvoeding van uw kinderen is het belangrijk om uw kinderen hier zelf ook veel bij te betrekken. Het gaat tenslotte om hun welzijn. Samen met uw kinderen kunt u afspraken maken over school, vakanties, feestdagen, sport, de dagelijkse zorg, sport en nog veel meer. Wanneer u hier samen uit bent gekomen kunt u dit laten vastleggen in het ouderschapsplan.

Uw echtscheidingsspecialist in Den Bosch

Wij kunnen u op een objectieve manier tot een overeenstemming helpen te komen waar u beiden tevreden mee bent. Heeft u in de regio Den Bosch een echtscheidingsadvocaat nodig om een ouderschapsplan op te stellen? Of wilt u meer weten over wat te doen bij scheiden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073 - 799 99 34. Bouwman Advocaten ontvangt u graag in de regio Den Bosch voor een kosteloos kennismakingsgesprek.

Bouwman Advocaten

Bouwman Advocaten

Bouwman scheidingsadvocaten: “Oprecht voor u geregeld”

Bouwman Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor dat in 1975 is opgericht. Het kantoor is groot genoeg om u van een breed perspectief te voorzien en klein genoeg om persoonlijke ondersteuning te bieden.

Wij zijn maatschappelijk erg betrokken bij ons werkgebied. Dit zorgt voor een goede relatie met onze cliënten. Voor ons is dit erg belangrijk. Een goede verstandhouding draagt bij aan een goede afhandeling van juridische processen.

Wat Bouwman Advocaten kenmerkt is een persoonlijke aanpak waarbij u als cliënt altijd hetzelfde aanspreekpunt heeft. Wij onderhouden korte communicatielijnen met u, waardoor een onderling vertrouwen opgebouwd kan worden. In een kosteloos oriënterend gesprek vertellen wij u wat u van ons kunt verwachten en hoe u er juridisch voor staat. Op die manier weten we beide waar we aan toe zijn.

Waarom Bouwman Advocaten?

  • Eén aanspreekpunt
  • Maatschappelijk betrokken
  • Vakkundigheid, persoonlijke benaderingen en service

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Expertises

• Kinderalimentatie
• Partneralimentatie
• Voogdij
• Omgang & gezag
• Echtscheidingsconvenant
• Ouderschapsplan
• Mediation

Werkgebied

Diessen, Heesch, Schijndel, Uden, Veghel en omstreken.

Hoofdvestiging

Menu